Introductieduik JJ-CCR

Vind je duiken echt enorm leuk, maar ben je benieuwd wat er zoal nog meer te beleven is?  Of ben je zelfs toe aan een volledig nieuwe kant van het duiken en wil je wel eens een keertje helemaal stil en bubbelloos onder water?? Dan is een introductieduik met de gesloten rebreather JJ-CCR wellicht wat voor jou!

Fata Aquana biedt je daar de gelegenheid toe! Op verschillende vrijdagavonden is het mogelijk om een introductieduik te doen met de JJ-CCR oftewel een gesloten rebreather!  Dit volledig gesloten systeem heeft wel een beetje uitleg nodig, want trimmen op je longen (om maar een voorbeeld te noemen) is er niet meer bij!
We beginnen de avond daarom ook met een uitleg van wat rebreathers precies zijn, het verschil tussen gesloten en semi-gesloten en natuurlijk krijg je direct te horen hoe je het beste met een rebreather kunt duiken.
Daarna gaan we met zijn allen naar het zwembad alwaar je ook echt met De JJ-CCR het water in gaat! Het zal even wennen zijn maar het is absoluut een geweldige ervaring, daar kan je zeker van zijn!

Wanneer
De avond start om 19.30 uur en om 22.00 komen we het water uit. Natuurlijk wordt de duik daarna onder het genot van een drankje  nabesproken. Hou de agenda even in de gaten voor data, of bel ons om een afspraak te maken!

Waar
We verzamelen op de Theems 31 (Fata)

Kosten
De kosten voor deze avond zijn slechts € 40,00 per persoon.  Er is per avond plaats voor 4 personen.

Hoe doe ik mee
Meld je aan in de winkel, via deze website of stuur een mail naar info@fata-aquana.nl

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier