Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je de diverse cursussen en activiteiten voor de komende tijd. Heb je vragen of staat jouw cursus er niet bij, dan kun je uiteraard altijd even bellen: 070-4190129

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MidsummerNightsDive

21 juni 2018 om 21:00 tot 23:00

Gratis
midzomer - MidsummerNightsDive

Iets om alvast in je agenda te zetten.

De langste dag van het jaar gaat met een sprookjesachtige schemering over in de kortste nacht van het jaar. Tijd voor een gezellige Midsummer Nights Dive.

De viering van midzomernacht werd in vroegere tijden gelinkt aan de zomerzonnewende. De mensen geloofden dat planten op midzomer geneeskrachtige en magische krachten hebben en hiervoor plukten ze op deze nacht. Vreugdevuren werden ontstoken om zich te beschermen tegen de duistere krachten waarvan werd geloofd dat ze vrij spel hadden vanaf het moment waarop het aantal uren daglicht opnieuw afnam.

Op donderdag 21 juni gaat de zon onder om 22.06. Als we een half uurtje eerder onder water gaan en NA 22.06 weer boven komen, kunnen we zeggen tijdens de zomerzonnewende gedoken te hebben!

Natuurlijk zorgen wij weer voor passende logboekblaadjes en iets lekkers voor na (en wellicht voor) de duik! Als iedereen wat meeneemt, wordt het nog een festijn!

Laat wel even weten of je ook van de partij bent zodat we genoeg lekkere dingen  kunnen inslaan. Je kunt je aanmelden via dit Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
21 juni 2018
Tijd:
21:00 tot 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Site:
www.fata-aquana.nl
Share this Post