Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je agenda voor diverse activiteiten.

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? Staat jouw cursus er niet bij? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek Je Stekje Duikdag – Grevelingen (en lesduiken)

12 juli 2020

evenementen zeeland e1582381297918 - Ontdek Je Stekje Duikdag - Grevelingen (en lesduiken)

Voor alle duikers (zowel de net beginnende als de vergevorderde) heeft Fata Aquana de Ontdek Je Stekje Duikdagen in het leven geroepen. Tijdens zo ‘n dag ga je gezellig op stap met een groep(je), krijg je een uitgebreide briefing over de locatie, eventueel extra ondersteuning bij het in orde maken van je uitrusting en natuurlijk een gezellige debriefing. De groep wordt ingedeeld in buddy teams, het is de bedoeling dat je als buddyteam zelfstandig je duik plant en maakt!

Voor de Ontdek je Stekje op 12 juli gaan we duiken in de Zeeland en ja we begrijpen, Zeeland…… dat is nogal een breeeeeed begrip! De definitieve duikstek is uiteindelijk altijd afhankelijk van zicht en weersomstandigheden, maar als je gewoon achter ons blijft aanrijden, komt het altijd goed!

Voor deze duikdag spreken we af om 08.30 uur bij de Texaco aan de A13, net na Delft Zuid. Gewoon bij het benzinestation zelf, daar kunnen we even koffie drinken. Vandaar rijden we in colonne naar de schitterende zoutwater duikstekken van Zeeland. 


Heb je ook interesse? Schrijf je dan snel in, zodat wij kunnen zorgen voor genoeg begeleiding danwel buddy’s!

We kunnen deze dag 2 duiken maken, je kunt ter plekke je fles vullen.

Je kunt je opgeven met dit inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
12 juli 2020
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Bekijk de site van Organisator