Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je de diverse cursussen en activiteiten voor de komende tijd. Heb je vragen of staat jouw cursus er niet bij, dan kun je uiteraard altijd even bellen: 070-4190129

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rescue Update dag

14 oktober 2018

€10

Rescue Update

Jaaaa, de Rescue Cursus – die was spannend en leuk zeg! Dat horen we in ieder geval van onze leerlingen. Maar of je er daarna nog wat mee doet? Iedereen gaat er eigenlijk stiekem van uit dat de kennis en vaardigheden uit de Rescue-cursus nooit in een echte situatie hoeven te worden gebruikt.

Echter, zonder dat je het misschien doorhebt helpt je inde cursus opgedane kennis en oplettendheid om regelmatig jezelf en andere duikers voor ‘erger’ te behoeden. En dat wil je blijven doen natuurlijk!

Tijdens de Rescue update dag komen de vaardigheden die je tijdens de Rescue cursus hebt geleerd weer eens stapsgewijs aan de orde. Tevens wordt er een volledig scenario uitgevoerd, zodat een reddingssituatie van begin tot eind voorbij komt.

Wanneer
Op 14 oktober om 10.00 uur

Waar
De Rescue Update vindt plaats bij de Haarlemmermeerse Bosplas

Kosten
De update dag bedraagt 10,00 voor degenen die hun Rescue brevet bij Fata hebben gehaald, 17,50 voor andere Rescue duikers.

Wat heb je nodig
Je moet in bezit zijn van het PADI Rescue brevet (of een gelijkwaardig brevet) en natuurlijk heb je een duikuitrusting nodig (die je uiteraard kunt huren).
Als je nog geen Rescue brevet hebt, is het wel leuk om te komen kijken!

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Site:
www.fata-aquana.nl

Locatie

Haarlemmermeerse Bosplas
Paviljoenlaan
Hoofddorp, Nederland
+ Google Maps
Share this Post