De Special Edition Kids Course is er helemaal voor jou! Als je tenminste tussen de 10 en 15 jaar bent. En als je in  januari/februari 2021 gezellig een aantal keer op vrijdagmiddag en vrijdagavond bij ons wilt leren hoe dat nou werkt, dat duiken!

Deze winter pakken we het even wat anders aan. Wel zo leuk, want we gaan op de vrijdagmiddag alleen met junioren aan de slag. Ja, met jou dus!
De cursus lijkt enorm op de PADI Jr. Open water cursus alleen gaan we nog veel meer leuke dingen doen! We beginnen op 29 januari, vrijdagmiddag, met de eerste les bij ons in de winkel! We gaan je dan kennis laten maken met de eerste beginselen van het duiken. Met verhalen, video’s en droge (soms iets nattere) oefeningen gaan we de theorie doornemen en direct al een beetje oefenen.
Eens kijken of jij met een fles op je rug op 1 been kan staan. Of hoe je je snorkel leeg kan blazen als je een grote emmer water van binnen wilt bekijken.
Na 5 van dit soort lessen gaan we naar het zwembad op vrijdagavond, die starten weer op 5 maart. Dan laten we je zien dat de oefeningen onder water net zo makkelijk gaan als boven water!

Na de zwembadlessen is het tijd voor de buitenwaterduiken. Die zullen pas ergens in april zijn, als het lekker weer is. In het buitenwater gaan we alle oefeningen uit het zwembad nog even in het echt overdoen! Tussen de vissen, de mooie wieren en rondom scheepswrakjes.
Als dat allemaal is afgerond krijg je het felbegeerde brevet!! Yeah!

Duur opleiding:
5 keer theorie en spelletjes middag op vrijdag
5 zwembadduiken op vrijdagavonden in maart
4 buitenwaterduiken op zondag vanaf april

Start cursus:
29 januari en bij voldoende aanmeldingen ook op andere vrijdagen in februari en maart 2021
Start en planning gaat in overleg met de duikschool, dus maak je geen zorgen als je een keer een les mist. Die kunnen we altijd inhalen!

Vereisten:
Je moet wel al kunnen zwemmen

Leeftijd:
Tussen de 10 jaar en 15 jaar

Kosten voor de cursus:
€ 449,00 – in termijnen te betalen
Inclusief:  boek,  logboek, brevetkosten, certificaat, gebruik scubamateriaal, gebruik natpak en handschoenen. Zelf heb je een goed passende duikbril met snorkel nodig. Deze kun je aanschaffen of huren (met deelnemerskorting) in overleg met Fata Aquana.

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier