SHISHA STORE
Waterpijpen. Misschien niet direct de meest logisch link, behalve dan dat het ook met water te maken heeft! Toch is het niet zo gek om deze link te bekijken, want je komt weer helemaal in Oosterse (vakantie)sferen. Leuke Egyptische cadeautjes, zonder dat je ze zelf hoeft mee te smokkelen vanaf je vakantie.
The Shisha Store

DIVERS ALERT NETWORK
Divers Alert Network is sinds 1980 de organisatie die zich bezig houdt met onderzoek naar duikveiligheid. DAN is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te bereiken via telefoonnummer +1-919-684-8111. Dit nummer kun je draaien om duikongevallen aan te melden en voor het verkrijgen van hulp bij duikongevallen.
DAN

DOC’S PRO PLUGS
Genieten staat voorop bij duikers en snorkelaars. Niemand zit dan ook te wachten op een pijllijke ooraandoening. Speciaal voor watersporters zijn de Proplugs verkrijgbaar die zijn voorzien van een ventiel. Deze maken het makkelijker en minder pijnlijk om onder water te klaren! Laat ze aanmeten bij Fata in de winkel.
Doc’s Pro Plugs

EHBO AAN KINDEREN
De EFR cursus is natuurlijk al bekend, maar er is ook een cursus die speciaal gericht is op het verlenen van EHBO aan Kinderen. Op deze site vind je alle informatie!
EHBO-aan-Kinderen

PADI
Als PADI 5 star IDC Center kan een link naar onze “moeder”organisatie natuurlijk niet ontbreken. Op de PADI site vind je onder andere informatie over de verschillende opleidingen, project AWARE, nieuwe ontwikkelingen in het duiken en nog meer leuke links.
PADI

E-LEARNING
Nieuwe tijden, nieuwe gewoontes! Als je al wilt beginnen aan je duikcursus en zelfstandig de theorie wilt leren, dan kun je deelnemen aan het PADI E-learning programma. Overal waar je wilt met labtop of PC. Gewoon de juiste cursus opzoeken, linken met Fata Aquana en je kunt (desnoods midden in de nacht) aan de slag!
E-learning van PADI 

PICO BELLO OUTLET
24 uur per dag, 7 dagen per week uitverkoop op deze geweldige kleding site! Met meer dan 150 merken is er genoeg keuze. Baby-, kinder-, dames- en 9maandenmode. Grote merken, kleine merken, accessoires, schoenen, babykamerartikelen en…..daar komt de link met Fata….. BADKLEDING!
Pico Bello Outlet

MUREKLA
Radio- of televisiereclame? Of wellicht een mooie promotiefilm voor je bedrijf, stichting of goede doel? Bij Murekla kan je voor dit alles terecht. Wij van Fata Aquana zijn in ieder geval erg tevreden met de resultaten van onze radiocommercial en onze bedrijfsfilm!
Murekla