Fata Freedive Team

Lijkt het jou ook leuk om lid te worden van het Fata Freedive Team en mee te doen aan alle Fata Freedive evenementen en trainingen in binnen en buitenwater? En wil je ook gebruik kunnen maken van alle Fata Freedive materialen zoals boeien, lijnen en alles wat daar nog bij hoort? Geef het aan in de winkel en vul het inschrijfformulier in.
Na het invullen van je gegevens ben je meteen lid van het Fata Freedive Team en kun je direct gebruik maken van alle voordelen van je lidmaatschap.

Hier even een paar redenen waarom je voor een lidmaatschap van het Fata Freedive Team zou gaan.
Als eerste kun je het hele jaar door (gemiddeld 48 tot 50 keer) op de vrijdagavond gebruik maken van het door Fata Aquana gehuurde deel van het zwembad om alle verschillende Freedive disciplines te oefenen.
Voorafgaand aan de zwembadtrainingen ben je op de duikschool van harte welkom om onder het genot van een kopje thee of koffie je freedive spullen op orde te brengen en gezellig met je teamgenoten of instructeur alles over het freediven te bespreken.
Ook kun je het hele jaar door op de zondagen mee doen aan de buitenwatertrainingen in de verschillende disciplines, denk bijvoorbeeld aan Free Immersion en Constant weight.
Voor alle trainingen in binnen en buitenwater kun je gratis gebruik maken van de door Fata Aquana ter beschikking gestelde freedive materialen, zoals originele freedive boeien, freedive lijnen, ons eigen freedive counter weight system en de 2 onderwater sport cams (handig om je techniek en houding te evalueren en waar nodig te verbeteren).
En wat dacht je van een leuke korting van 10% op mooie nieuwe freedive materialen (met uitzondering van al lopende aanbiedingen)….toch weer mooi meegenomen.
Dan hebben we natuurlijk nog het wedstrijdelement binnen het freediven.
Als Fata Freedive Teamlid kun je meedoen aan de interne competitie die over het hele jaar loopt.

Het lidmaatschap van het Fata Freedive Team kost je 150,- per kalenderjaar en is per maand opzegbaar.

Meer informatie over de cursussen vind je hier

evenement freediven e1582381958125 150x150 - Fata Freedive Team

Freediver2 e1568393924629 150x150 - Fata Freedive Team

Freediveteam 150x150 - Fata Freedive Team