Camaro Test Dagen – Dry tec Droogpakken

Het duiken met een droogpak is een ervaring op zich en zeker leuk om een keer uit te proberen. En dat kan op 16 oktober 2022

Het Drytec 3.0 droogpak van CAMARO is uitzonderlijk lichtgewicht en flexibel 3-laags stretchlaminaat. Het heeft een diagonale TI-ritsluiting aan de voorkant voor eenvoudig aan- en uittrekken, zelfs met handschoenen Het pak bestaat uit ademend en volledig elastisch stretchlaminaat en extreem robuust met titanium thermokraag en latex manchetten.
Kortom, een comfortabel droogpak dat op maat gemaakt kan worden en een 3 jaar gratis reparatie service heeft, ongeacht het probleem.

Wanneer
16 oktober 2022

Waar
Het passen begint in de winkel, voor het duiken gaan we naar de Toolenburger Plas

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan dit test event, evenmin aan de eventueel benodigde buddy support. We gaan er wel van uit dat je zelf je (andere) duikmaterialen hebt. Uiteraard kun je eventueel missende duikonderdelen bij ons huren.

Vereisten
Uiteraard heb je een duikbrevet nodig, minimaal PADI Open Water of gelijkwaardig brevet.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je kijken op https://www.camaropremiumdealer.nl

 Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

Drytecmensen 150x150 - Activiteiten - Camaro Droogpak Testdagen Camaro testdag 16 oktober 150x150 - Activiteiten - Camaro Droogpak TestdagenCamaro testdag 16 oktober 1 1 150x150 - Activiteiten - Camaro Droogpak Testdagen FB plaatje test dagen 150x150 - Activiteiten - Camaro Droogpak Testdagen