Discover Local Diving

Als je wel je duikbrevet hebt, maar je hebt nog nooit in Nederland gedoken dan is de Discover Local Diving wel wat voor jou! Na een duidelijke briefing en het opbouwen van je duikuitrusting, ga je een begeleide buitenwaterduik maken om je kennis te laten maken met het rijke Nederlandse onderwaterleven. Wil je ook Nederland een keertje onder water zien?

Als je je duikbrevet hebt gehaald in het buitenland, dan kom je er vaak niet toe om ook het onderwaterleven in Nederland te gaan bekijken. Gewoon omdat je geen buddy hebt, misschien omdat je denkt dat het hier te koud is of dat er niets te zien is, maar het kan ook zijn dat je gewoon even wat extra begeleiding nodig hebt. Bij de Discover Local Diving krijg je een uitgebreide briefing, een begeleide buitenwaterduik en natuurlijk ook weer een debriefing.

Wanneer
De Discover Local Diving kun je eigenlijk bijna elke zondag wel volgen (op afspraak, dus even bellen of mailen).

Waar
We spreken op zondag af ergens aan de waterkant in Nederland.

Kosten
De Discover Local Diving kost 90,00 euro inclusief het gebruik van al het scubamateriaal en de pakhuur, de briefing, begeleiding en debriefing.

Wat heb je nodig
Je dient te beschikken over minimaal het PADI Open Water brevet (of gelijkwaardig brevet).

 Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

evenementen zeeland e1582381297918 150x150 - Activiteiten - Discover Local Divingfata 1 3 150x150 - Activiteiten - Discover Local Diving fata 1 4 150x150 - Activiteiten - Discover Local Diving