Duiken op Zondag

Als je wel je duikbrevet hebt, maar je hebt geen vaste buddy of bent nog niet zo bekend met de Nederlandse wateren, dan kan je lekker met ons meeduiken!
Bijna elke zondag zijn we wel ergens aan en in het water te vinden, voor lesduiken, freediven, vrijduiken of begeleide duiken. Echt wat voor jou dus! Voor als je net bent begonnen, maar ook supergezellig als je al wat freedive/duikervaring hebt!

Als je net je duikbrevet hebt gehaald of je hebt nog niet zo veel duiken kunnen maken, dan kom je er vaak niet toe om ook het onderwaterleven in Nederland te gaan bekijken. Misschien omdat je de weg niet weet, geen idee hebt waar je allemaal kunt duiken, geen buddy hebt of je wil gewoon graag gezellig met een groep op stap, maar het kan ook zijn dat je gewoon even wat extra informatie of begeleiding  nodig hebt.
Geweldig, lekker ontspannen op zondag in een coronaproof omgeving 🙂

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan krijg je elke week te horen waar we dat weekend gaan duiken. Als je meewilt geef je dat gewoon aan. Ook als je geen buddy hebt, dan regelen we die voor je en ook als je geen materialen hebt, die kan je natuurlijk bij ons huren.
Op de locatie krijg je een briefing, eventueel extra ondersteuning bij het in orde maken van je uitrusting en zijn we er voor vragen en gezellig nababbelen met koffie! De groep wordt ingedeeld in buddy teams, het is de bedoeling dat je samen zelfstandig je duik maakt!

Wanneer:
Op wat gekke dagen na, bijna elke week op zondag

Wat kost het:
Behalve de kosten eventueel ter plekke en materiaalhuur kost het verder niet.

Wat levert het op:
Een geweldige dag en weer meer duikervaring

Wat heb je nodig:
Je dient te beschikken over minimaal het PADI (junior) Open Water brevet (of gelijkwaardig brevet).
Voor Freediven dien je het Basic brevet te hebben.

En nu?
Je kunt je inschrijven voor de mailinglijst door even een mailtje te sturen naar info@fata-aquana.nl of je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

fata 1 4 150x150 - Activiteiten - Duiken op zondagfata 1 3 150x150 - Activiteiten - Duiken op zondagtodi 150x150 - Activiteiten - Duiken op zondaglac3 150x150 - Activiteiten - Duiken op zondagcleanup e1513264439730 - Activiteiten - Duiken op zondag