Introductieduik Volgelaatsmasker (FFM)

Je “gewone” uitrusting ken je intussen wel en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Of je bent gewoon erg nieuwsgierig naar moderne en makkelijke materialen. Wat het ook is, je zult een avondje duiken met het volgelaatsmasker (FFM) een echte uitdaging vinden!

Als je al kunt duiken, maar misschien net iets meer comfort wilt of je bent gewoon nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die het duikmateriaal te bieden heeft, dan is het leuk om een avondje met het volgelaatsmasker aan de slag te gaan.

De voordelen van een volgelaatsmasker zijn onder andere een betere thermische bescherming, een breder gezichtsveld, bescherming tegen verontreinigd water en zelfs mogelijkheden tot onderwatercommunicatie! Daarnaast heb je nooit meer last van kramp in je kaken, kun je een stuk makkelijker klaren en heb je geen last meer van koud water in je gezicht.

Op verschillende vrijdagavonden is het mogelijk om een introductieduik te doen met de FFM oftewel het Full Face Mask. Dit systeem heeft wel een beetje uitleg en afstellen nodig dus we beginnen de avond daarom ook met een korte uitleg van wat een volgelaatsmasker precies is en hoe je het moet gebruiken. Daarna gaan we met zijn allen naar het zwembad alwaar je ook echt met het FFM het water in gaat! Het zal even wennen zijn maar het is absoluut een geweldige ervaring, daar kan je zeker van zijn!

De avond start om 19.30 uur en om 22.00 komen we het water uit. Natuurlijk wordt de duik daarna onder het genot van een drankje nabesproken.

De kosten voor deze avond zijn slechts € 30,00 per persoon. Er is per avond slechts plaats voor 4 personen, dus schrijf je snel in!

Kijk voor de verschillende dagen even op de agenda.

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

ffm e1512409986993 - Activiteiten - Introductieduik Volgelaatsmasker (FFM) volgelaatsmasker e1488228144648 150x150 - Activiteiten - Introductieduik Volgelaatsmasker (FFM)