Rondleiding in het Oceanium achter de schermen (Ontdek Je Stekje Duikdagen)

Vanwege de coronamaatregelen gaan de rondleidingen voor onbepaalde tijd niet door.

Het Oceanium in Blijdorp is bij de meeste van jullie vast wel bekend, maar achter de schermen zijn nog niet velen geweest. We proberen in het voorjaar van 2022 een dag in te plannen.Op deze dag gaan we de Oceanium en Duikersrondleiding doen. We beginnen in het Oceanium en worden daar voor en achter de schermen rond geleid. Zo kom je te weten wat er allemaal bij komt kijken om dit waterwerelddeel in stand te houden. We bezoeken onder andere de indrukwekkende filterinstallaties die de 7 miljoen liter zout water in het Oceanium filteren en gaan de adembenemende haaientunnel niet alleen van onderaf maar ook van bovenaf bekijken.
Verder krijgen we antwoord op vragen zoals: hoe is het om te duiken in een aquarium en waar krijgen de beroepsduikers in het Oceanium van Diergaarde Blijdorp wekelijks mee te maken?
Ook krijgen we te horen hoe de haaien reageren als er duikers in de haaienbak verschijnen en of er wel eens iets mis gaat.

Na afloop van de rondleiding kun je als je wilt nog lekker een kop koffie/thee in het Caraibisch Cafe gaan drinken en daarna kan je de rest van de dag (tot 17.00 uur) de dierentuin bekijken.

Voor deze bijzondere dag spreken we om 10:30 uur af bij de grote ingang van Diergaarde Blijdorp (Blijdorplaan 83041 JG Rotterdam). Nadat we de formaliteiten hebben geregeld gaan we naar het Oceanium waar stipt 11.00 uur de rondleiding begint. Wees dus wel op tijd!

Wil je ook mee? Schrijf je dan snel in zodat wij kunnen zorgen voor alle reserveringen. Er zijn maximaal 25 plaatsen! De kosten bedragen 30,00 per persoon voor degenen die bij ons duiken, dat is inclusief toegang Blijdorp (tot 17.00 uur geopend) en de rondleiding! Ben je geen duiker bij ons dan zijn de kosten 33,00
Uit veiligheidsoverwegingen hanteert de Diergaarde een miniumum leeftijd van 16 jaar voor de rondleiding.

Wanneer:
????? verzamelen om 10.30 voor de ingang van BLijdorp

Wat kost het:
De kosten bedragen 30,00 per persoon voor degenen die bij ons duiken. Ben je geen duiker bij ons dan zijn de kosten 33,00!

Wat levert het op:
Een geweldige dag!

Wat heb je nodig:
Een goed humeur!

En nu?
Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

todi 150x150 - Activiteiten - Oceanium  (Ontdek Je Stekje) oceanium 150x150 - Activiteiten - Oceanium  (Ontdek Je Stekje) oceanium 1 150x150 - Activiteiten - Oceanium  (Ontdek Je Stekje)