Ontdek Je Stekje Duikdagen

Als je wel je duikbrevet hebt, maar je bent nog niet zo bekend met de Verschillende (Nederlandse) Wateren, of je wilt graag nog wat (boven water) begeleiding, dan zijn de Fata’s Ontdek Je Stekje Duikdagen echt wat voor jou.  Speciaal voor als je net bent begonnen, maar ook supergezellig als je al wat duikervaring hebt! Gezellig met een groepje over al in Nederland (of daarbuiten) duikstekjes opzoeken!

Als je net je duikbrevet hebt gehaald of je hebt nog niet zo veel duiken kunnen maken, dan kom je er vaak niet toe om ook het onderwaterleven in Nederland te gaan bekijken. Misschien omdat je de weg niet weet, geen idee hebt waar je allemaal kunt duiken, geen buddy hebt of je wil gewoon graag gezellig met een groep op stap, maar het kan ook zijn dat je gewoon even wat extra informatie of begeleiding  nodig hebt.
Tijdens de Ontdek Je Stekje Duikdag ga je gezellig een dag op stap met een groep(je), krijg je een uitgebreide briefing van de locatie, eventueel extra ondersteuning bij het in orde maken van je uitrusting en natuurlijk een gezellige debriefing. De groep wordt ingedeeld in buddy teams, het is de bedoeling dat je samen zelfstandig je duik maakt!
We gaan een hele dag, dus uiteraard kun je ook twee keer gaan duiken.

Wanneer:
Ongeveer elke 5 weken.

Wat kost het:
Behalve de kosten eventueel ter plekke en materiaalhuur kost het verder niet.

Wat levert het op:
Een geweldige dag en weer meer duikervaring

Wat heb je nodig:
Je dient te beschikken over minimaal het PADI (junior) Open Water brevet (of gelijkwaardig brevet).

En nu?
Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

todi 150x150 - Activiteiten - Ontdek Je Stekje cleanup e1513264439730 - Activiteiten - Ontdek Je Stekje lac3 150x150 - Activiteiten - Ontdek Je Stekje