Zeelandduikweekeinde

Het jaarlijks terugkerende Zeelandduikweekeinde is intussen vermaard, bekend, berucht, supergezellig en elk jaar weer een weekend om naar uit te kijken. Ook dit jaar gaan we weer met zijn allen naar Zeeland  om te duiken, lekker te eten en te drinken, nog meer te duiken, te overnachten en nog meer te duiken! 🙂
Wil jij ook mee?

Wanneer
Het  Zeelandweekeinde vindt plaats in een weekend in de zomer. De zaterdag gaat om 10.30 uur van start met de groepsindeling en de uitleg van het weekend.

Waar
We verzamelen, BBQ-en en overnachten in Surfcentrum Brouwersdam.

Kosten
Het weekend kost € 69,50. De kosten zijn inclusief: overnachten op zaterdag, een uitgebreide BBQ op zaterdag avond (exclusief de drankjes) en ontbijt op zondag.

Hoe doe ik mee
Meld je aan in de winkel, via deze website of stuur een mail naar info@fata-aquana.nl

Wat wil je nog meer weten
Of je het nou fantastisch vindt om een stromingduik te maken van bijvoorbeeld Noord- naar Zuidbout, altijd al eens een oud Gemaal van onder water hebt willen bekijken, benieuwd bent hoe de recente dijkverzwaring bij de Zeelandbrug heeft uitgepakt of relaxed wilt kijken naar of foto’s nemen van krabben, kreeften, oesterbanken en anemonen… mogelijkheden te over! Tijdens het Fata Zeeland Weekeinde kan het allemaal!

Het Zeil- en Surfcenturm is echt een prima accommodatie, uitstekende faciliteiten, goed overnachten, heerlijk ontbijt, lekker centraal gelegen en…. prima plek voor een uitgebreide BBQ op het strand. In het zonnetje al je duikbelevenissen van de dag delen met de rest van de groep, ervaringen uitwisselen en nieuwe ideeën opdoen voor duikstekken voor de volgende dag!
De BBQ: lekker veel vlees, verschillende sausjes, stokbrood, salades, kruidenboter en heeeeeel veeeeeel frietjes. Lunch en drankjes tussendoor regelt iedereen voor zichzelf (we zitten tenslotte allemaal ergens anders) Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zomer en zijn alle plaatsjes bezet! Snel inschrijven dus!

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

actzeeland - Activiteiten - Zeelandweekeinde