Discover Mermaid/Merman Diving workshop

Omdat het gewoon geweldig is om met een staart door het water te bewegen! Voor zwemmers, snorkelaars, duikers, freedivers, niet-duikers, mannen en vrouwen, jong en ouder! Geen strenge eisen, minimale zwemafstanden of anderszins, maar genieten van een vrij onder water gevoel. We hebben er erg veel vraag naar en zijn blij dat we het kunnen aanbieden.

De  Discover Mermaid™-ervaring is een introductie op eenvoudige meermin-activiteiten in het zwembad met water dat ondiep genoeg is om te kunnen staan. Het is ontworpen als flexibele, informatieve, plezierige en beheerste ervaring waarbij het erom gaat dat jij leert ontdekken hoe het is om als een zeemeermin/man door het water te gaan.

De PADI Discover Mermaid Experience bestaat uit twee delen:
Allereerst worden door de instructeur de basisbeginselen uitgelegd die nodig zijn om te leren zwemmen als een zeemeermin.
Dan volgt een sessie in ondieper water waarbij je een monovin en zeemeerminnenstaart aanhebt, gevolgd door leren zwemmen als een zeemeermin, onder water gaan en spelletjes.
In de PADI Discover Mermaid Experience maak je gebruik van een monovin (d.w.z. een zeemeerminnenstaart), duikmasker, snorkel en vinnen. Het kan zijn dat je ook gebruik maakt van een natpak en een loodgordel, je kunt uiteraard je eigen materiaal gebruiken.

Om je in te kunnen schrijven voor een Discover Mermaid-ervaring moet je minimaal 6 jaar oud te zijn. Je moet een goede fysieke gezondheid hebben en watervrij zijn. Er is geen eerdere ervaring met duiken, snorkelen of freediven nodig.

Wanneer
Vrijdag 15 maart vanaf 19.30

Waar
We beginnen bij ons in de Winkel

Kosten
Voor de hele avond, inclusief gebruik van de materialen: 39,95

Wat heb je nodig
In de PADI Discover Mermaid/man-ervaring maak je gebruik van een monovin (d.w.z. een zeemeerminnenstaart), duikmasker, snorkel en vinnen. Je kan ook gebruik maken van de snorkel/freediveuitrusting die je al hebt (zoals masker, lood, pak,  snorkel)

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier
Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen aan deze workshop, clubleden krijgen voorrand.

 

20210307 VI6A5774 150x150 - Activiteiten - Discover Mermaid/Merman Divingth 150x150 - Activiteiten - Discover Mermaid/Merman Diving DiscoverMermaid 300x189 1 150x150 - Activiteiten - Discover Mermaid/Merman Diving