Hallo!

Zondag 27 augustus 2023 gaan we lekker richting Zeeland, het zoute duikwater opzoeken. Er zijn geen lessen die dag, dus het worden gezellige vrijduiken en freediven. Ga je ook met ons mee? Laat het dan even weten met een mailtje

Wat heb je nodig voor zondag? Het bekende lijstje natuurlijk: masker, snorkel, schoenen, vinnen, een pak met cap, handschoenen, bcd, automaat, fles, lood en computer. Hou er rekening mee dat je wellicht meer lood nodig hebt dan in zoet water. Als je niet alles zelf hebt, kun je het uiteraard bij ons huren: laat het even weten zodat we het kunnen reserveren en dan kan je het zaterdag ophalen.

We verzamelen om 10:00 uur bij Nieuwe Kerkweg 4, 4322TT Brouwershaven
De eerste duikstek wordt dan (dus) Den Osse, Nieuwe Kerkweg. Je kunt daar ook vullen en lunchen, zodat het ook mogelijk is om een tweede duik te maken.
Er is geen omkleedruimte ter plekke dus zorg dat je makkelijke, ruime kleren aan hebt en iets om op te staan in plaats van op de koude parkeerplaats. Vergeet je logboek (!), grote handdoek, droge kleding, parasol, zonnebril, stoeltje, factor 50 en visherkenningskaart niet! En misschien ook nog iets te drinken of te eten, duiken maakt hongerig en dorstig! 

Tot zondag!

Groetjes,
Peter en Pauline

Routebeschrijving
Routebeschrijving
De route naar het de Kerkweg
vind je hier:
ROUTE