Camaro Test Dagen – Droogpakken en Gamma Xtreme pakken

Het duiken met een droogpak is een ervaring op zich en zeker leuk om een keer uit te proberen. Een geweldig nieuw natpak uitproberen is natuurlijk ook super! Tijdens de Camaro Test dagen op 15 en 16 mei kun je ze allebei uitproberen!

Het Drytec 3.0 droogpak van CAMARO is uitzonderlijk lichtgewicht en flexibel 3-laags stretchlaminaat. Het heeft een diagonale TI-ritsluiting aan de voorkant voor eenvoudig aan- en uittrekken, zelfs met handschoenen Het pak bestaat uit ademend en volledig elastisch stretchlaminaat en extreem robuust met titanium thermokraag en latex manchetten.
Kortom, een comfortabel droogpak dat op maat gemaakt kan worden en een 3 jaar gratis reparatie service heeft, ongeacht het probleem.
De nieuwe Gamma X-treme van CAMARO is revolutionair en een mijlpaal in de duiksport. Het pak heeft de euwe, revolutionaire Gamma rits – exclusief en alleen van CAMARO die 100% waterdicht is en gemakkelijk en geluidloos te openen. Je ervaart het comfort en gemak van een wetsuit met de warmte van een droogpak. Het bestaat uit extreem zacht en elastisch neopreen, is super eenvoudig aan en uit te trekken en houdt je heerlijk warm.

Wanneer
15 en 16 mei 2021

Waar
Het passen begint in de winkel, voor het duiken gaan we naar het Noord Aa, Zoetermeer

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan dit test event, evenmin aan de eventueel benodigde buddy support. We gaan er wel van uit dat je zelf je (andere) duikmaterialen hebt. Uiteraard kun je eventueel missende duikonderdelen bij ons huren.

Vereisten
Uiteraard heb je een duikbrevet nodig, minimaal PADI Open Water of gelijkwaardig brevet.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je kijken op https://www.camaropremiumdealer.nl

 Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

Drytecmensen 150x150 - Activiteiten - Camaro Test Dagen IMG 6246 150x150 - Activiteiten - Camaro Test Dagen FB plaatje test dagen 150x150 - Activiteiten - Camaro Test Dagen