Duiken In TODI (Ontdek Je Stekje Duikdagen)

Voor deze OJS gaan we NIET in Nederlands (koud) water duiken, maar in Belgisch WARM water! Toch duiken in de winter, maar niet in de kou ?

TODI is een indoor snorkel- en duikcentrum waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.

Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ! Er zijn meer dan 30 soorten vissen en in totaal zwemmen er meer dan 2200 rond! De vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Wie wil daar nou niet in duiken?

Hoe gaat het in zijn werk? We verzamelen om 08.00 en rijden dan naar Beringen, Belgie, waar het TODI centrum zich bevindt. We hebben duiktijd van 11.00 tot 13.00.Het is de bedoeling dat je zelf de volgende uitrustingsstukken meeneemt (als je ze niet zelf hebt, kun je ze uiteraard huren):masker, snorkel, pak, zwembadvinnen (dus geen schoentjes), cap, evt handschoenen, automatenset, computer/meters. Cameras en lampen mogen ook mee. Andere spullen (zoals duikflessen, OSB, rebreather, droogpak, scherpe voorwerpen, openwatervinnen en schoenen …) hoef je niet mee te sleuren. Ze vragen je dan toch om die in de auto te laten.? Een trimvest, fles en lood zijn inbegrepen in de prijs.
Wat je zelf mee mag en kan nemen heeft te maken met welke materialen goed schoon het water in kunnen, ze zijn daar heel voorzichtig mee! Je moet je eigen spullen daar ontsmetten!
En dan kan je twee uur (als je niet te lang over het omkleden doet) genieten van de tropische onderwaterwereld!
Na het duiken kunnen we met zijn allen in de Brasserie of de Duikersbar wat eten en/of drinken. Als je nog andere afspraken hebt, kun je natuurlijk ook terug naar huis rijden ?

Wanneer:
3 maart 2019, vertrek om 08.00 en duiken tussen 11.00 en 13.00.

Wat kost het:
De kosten voor deze geweldige tropisch ervaring bedragen € 38,00 per persoon. Als je alleen wilt snorkelen kost het € 16,50 en alleen kijken kost niets!

Wat levert het op:
Een geweldige dag en weer meer duikervaring.

Wat heb je nodig:
Je dient te beschikken over minimaal het PADI (junior) Open Water brevet.

En nu?
Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier

todi 150x150 - Activiteiten - TODI  (Ontdek Je Stekje) todi2 150x150 - Activiteiten - TODI  (Ontdek Je Stekje) todi3 150x150 - Activiteiten - TODI  (Ontdek Je Stekje)