Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je agenda voor diverse activiteiten.

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? Staat jouw cursus er niet bij? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloweenduik op 30 oktober

30 oktober 2022

st 1 - Halloweenduik op 30 oktober

Griezelen onder water!

Op 31 oktober is het Halloween. Natuurlijk vieren we dat bij Fata Aquana, ook al is het in Nederland nog niet het populairste feest! Wij daarentegen houden wel van heksen, spoken, spinnen en pompoenen en zijn er helemaal klaar voor!

Om het helemaal echt te maken, organiseren we op zondag 30 oktober een echte griezelduik. Duiken in spookachtige omstandigheden, met geheimzinnige, lugubere en macabere onderwaterscenes. Natuurlijjk hebben we daarna heerlijke pompoensoep om van alle horrorscenes bij te komen!

Het is de bedoeling dat je (uiteraard) verkleed komt en (zoveel mogelijk) verkleed duikt! En mocht je zelf nog griezelhapjes of drankjes mee willen nemen, dan is dat uiteraard zeeeeeer welkom!
Als je meewilt, meld je dan even aan. Natuurlijk omdat we dan weten hoeveel pompoenen we moeten pureren en zodat je ook een routebeschrijving en tijd kunt krijgen!
Aanmelden kan per mail: info@fata-aquana.nl of via deze pagina!
Leuk als je er bij bent!
WHOEHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Bekijk de site van Organisator