Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je de diverse cursussen en activiteiten voor de komende tijd. Heb je vragen of staat jouw cursus er niet bij, dan kun je uiteraard altijd even bellen: 070-4190129

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatie-avond Groepsduikreis Malediven

30 januari 2019 om 19:30 tot 22:00

manta2 - Informatie-avond Groepsduikreis Malediven

Ben je voor dit jaar  nog op zoek naar een schitterende duikbestemming? Kom dan naar onze informatieavond op 30 januari 2019.  We gaan je daar uitgebreid informeren over de duikmogelijkheden in de Malediven en over de leuke groepsreis die we hebben gepland.
De reis gaat met de leuke organisatie The True Maldives en hun fantastische boot The Dinasha. Een geweldige live-a-board van 10 nachten aan boord en 1 aan land. We duiken op fantastische duiklocaties met een prachtige onderwaterwereld die voor elke type duiker fascinerend, spannend en toegankelijk is.
Dat is pas een Ontdek Je Stekje!!

Je kunt je via de e-mail: info@fata-aquana.nl of telefonisch: 070-4190129 aanmelden. Uiteraard kan dat ook door je middels dit evenement op te geven.

Tijdens de informatie-avond zijn wij er natuurlijk met alle informatie van onze eigen reizen, maar ook de eigenaren van The True Maldives, Marco en Remco zijn er Die kunnen je natuurlijk alles vertellen over de Malediven, hun boot, het duiken en de leuke reisaanbieding.
En dit alles onder het genot van een lekker drankje, koffie of thee….. wat wil je nog meer? Zomeren in winterse kou!

Wil je ook weten wat we je te bieden hebben in oktober 2019?
Je kunt je aanmelden via dit Inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
30 januari 2019
Tijd:
19:30 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Site:
www.fata-aquana.nl

Locatie

Fata
Theems 31
Den Haag,
+ Google Maps
Telefoon:
070-4190129
Site:
www.fata-aquana.nl
Share this Post