Wat kan ik allemaal wanneer doen?
Onderstaand vind je de diverse cursussen en activiteiten voor de komende tijd. Heb je vragen of staat jouw cursus er niet bij, dan kun je uiteraard altijd even bellen: 070-4190129

Wil je een prive cursus doen?? Heb je zelf een moeilijke agenda? We helpen je graag met je planning. Bel even voor meer informatie!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek Je Stekje Duikdag – TODI Belgie – VOL

16 februari

€37,00
todi - Ontdek Je Stekje Duikdag - TODI Belgie - VOL
Voor deze OJS gaan we NIET in Nederlands (koud) water duiken, maar in Belgisch WARM water! Toch duiken in de winter, maar niet in de kou 😉
 
TODI is een indoor snorkel- en duikcentrum waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° ! Er zijn meer dan 30 soorten vissen en in totaal zwemmen er meer dan 2200 rond! De vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercafé. Wie wil daar nou niet in duiken?
Je kunt je opgeven met dit inschrijfformulier

Gegevens

Datum:
16 februari
Kosten:
€37,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Fata Aquana
Telefoon:
070-4190129
E-mail:
info@fata-aquana.nl
Site:
www.fata-aquana.nl

Locatie

TODI
be-MINE 1 Beringe 3582 België
Share this Post