(Normaal gesproken liggen we op vrijdagavond  van 21.00 – 22.00 in het water van ’t Hofbad, Ypenburgse Boslaan, Den Haag. We geven dan cursussen, er zijn introductieduiken, opfrisduiken en natuurlijk vrij zwemmen/duiken en freediven!)

Tijdens onze openingsuren kun je bij ons terecht voor flesvullingen, huur en aankoop van duikmaterialen, snorkelmaterialen en zwemartikelen. Bovendien kun je dan alles regelen voor je duikcursus.

Kayakskids e1612365279100 300x300 - Alle teksten

Sit on top kayaks voor kinderen

De junior avonturiers worden natuurlijk niet vergeten.
Ook voor hen is er zo een mooie kayak om andere
duikstekken te ontdekken.
Lees hier meer
[/lgc_column]

Iedere vrijdagavond wordt er in het zwembad hard aan de conditie gewerkt en gaan we weer actief gebruik maken van de snorkel en vinnen. Door verschillende oefeningen, zwemvaardigheden, ademhalingstechnieken en spelletjes, wordt de algehele conditie op een steeds hoger peil gebracht en ook je zwemvaardigheid wordt verbeterd. Wil jij ook werken aan je (duik)conditie?


Wanneer
Elke vrijdagavond van 21.30 – 22.30 (behalve als het zwembad gesloten is).

Waar
Zwembad Forum Kwadraat, Vliegerlaan 2-4, Voorburg.

Kosten
De duikconditietraining kost 60,00 voor een 10-rittenkaart of 7,00 per keer.

Wat heb je nodig
Zwemkleding, handdoek, masker, snorkel en vinnen. Eventueel een zwembrilletje. Een duikbrevet is niet vereist.

 

 

De Kreidesee is een volgelopen krijtgroeve waar een aantal mijnbouwmachines en constructies nog aanwezig is. Het zicht is er meestal erg goed en er zit redelijk veel leven. Verder zijn er nog wat leuke objecten, zoals een vliegtuigje, in het meer geplaatst. Geweldig om een weekendje in te gaan duiken!


De Kreidesee ligt iets meer dan 500km van Fata, te doen in ongeveer 5u30 rijden…  Vrijdagochtend rond 09u30 vertrek.
Terugreis op de zondag naar eigen inzicht en planning.
Mocht je pas aan het einde van de vrijdag willen vertrekken, dan kan dat uiteraard ook, dan start het duiken op zaterdag!

Waar verblijven we?
Aan de ingang van de Kreidesee ligt op ongeveer 450 mtr van de duikstekken een appartementengebouw met zogenaamde Ferienwohnungen.
Alle appartementen hebben een hal, badkamer, woonkamer, keuken met oven, magnetron, koffiezetapparaat. Beddengoed is aanwezig. Een grote gemeenschappelijke droogruimte voor extra duikuitrusting is gelegen op elke verdieping. 
Alternatief is een bungalow op het duikpark zelf dat van alle gemakken is voorzien.
Keuze wordt gemaakt op basis van het aantal deelnemers.

Voor wie?
Voor iedereen. We hebben genoeg plaats, maar zorg dat je je op tijd inschrijft om teleurstelling te voorkomen. We raden aan om minimaal het Advanced brevet te hebben. Als Open Water duiker ben je uiteraard ook welkom, maar let dan iets meer op de vereisten voor het duiken. Als je meewilt kun je je inschrijven via de site of in de winkel.

Waar rekening mee te houden?
De watertemperatuur in oktober ligt meestal rond de 5-10°C. Belangrijk om hiermee rekening te houden bij de keuze van je duikpak; droogpak of minimaal een dubbel-7mm is een aanrader.

Het weekend van 17-18-19 oktober gaan we weer! Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/events/299993643527561/?ref_newsfeed_story_type=regular

 

 

 

Op Vrijdag 12 April 2013 gaat het gebeuren! Fata Aquana organiseert op deze dag en avond een PADI CONTINUE DIVING DAY! Ook wel bekend als Go Pro is dit een leuke dag met diverse presentaties (zowel boven als onder water) die niet alleen voor PADI Pro’s interessant zijn maar voor iedereen die duikt en vaker, verder en mee wilt duiken.

Of je nu tot en met Advanced of Rescue wilt gaan, of je hebt de ambitie om binnen de duikwereld een professionele rol te gaan spelen als Divemaster of Duikinstructeur, deze dag heeft voor iedereen wat te bieden!

Misschien wil je graag met andere duikers, professioneel of beginnend, van gedachten wisselen, ideeën opdoen, je lestechnieken verbeteren en nieuwe contacten opdoen? Schrijf je dan in voor deze leuke dag. Aanwezig en ook als spreker te horen deze dag zijn oa. Geraldo Keijzer (Course Director), Pauline Hulspas, Peter Borgstein en Rene Bos (PADI Regional Manager).

Wat gaan we doen?

De middag gaat van start om 17.00 uur en tot ongeveer 19.45 uur hebben we verschillende presentaties over bijvoorbeeld de Rescue cursus, de Divemaster cursus, de ontwikkelingen in 2013 en ook hoe je PADI instructeur kunt worden, wat de voorvereisten zijn, hoe de cursus er uit ziet en ga zo maar door 🙂 Tussendoor hebben we natuurlijk wel wat te eten: broodjes en soep, zodat we daarna vol goede moed het zwembad in kunnen!
Daarna gaan we twee uur het zwembad in om allerlei workshops te zien en volgen. Van Rescue oefeningen doen, snorkeldemonstraties tot Divemaster vaardigheden en Instructeurslessen! Al roulerend kun je van alles wat meemaken en meekrijgen!
Na afloop kunnen we in de kantine gezellig wat napraten en drinken met zijn allen.

Als deelnemer ontvang je nog een leuke verrassing aan het eind van de dag!

Schrijf je direct in: