SHISHA STORE
Waterpijpen. Misschien niet direct de meest logisch link, behalve dan dat het ook met water te maken heeft! Toch is het niet zo gek om deze link te bekijken, want je komt weer helemaal in Oosterse (vakantie)sferen. Leuke Egyptische cadeautjes, zonder dat je ze zelf hoeft mee te smokkelen vanaf je vakantie.
The Shisha Store

BLUE NRG
Blue NRG Producten zijn geinspireerd op rituelen en gebruiken uit het Midden-Oosten. Jordanie, Egypte maar ook Turkije zijn inspiratiebronnen voor deze lekkere producten voor huid en haar. Deze landen zijn ook geweldig in het creeeren van producten die leuk zijn voor je interieur. De producten zijn online verkrijgbaar, maar ook offline exclusief bij Fata Aquana
Blue NRG Products

AQUAMED
Aqua med biedt gespecialiseerde medische diensten in de duik- en reisgeneeskunde. De medische nood-hotline, een professioneel noodmanagement en een inbegrepen verzekerings maken allemaal deel uit van een speciaal all-round-free-of-care-pakket voor duikers en reizigers, verzorgd door aqua med. Het maakt niet uit of u een duiker of een professional bent – voor iedereen is er de ideale aqua med-duikkaart.
Aquamed

DOC’S PRO PLUGS
Genieten staat voorop bij duikers en snorkelaars. Niemand zit dan ook te wachten op een pijnlijke ooraandoening. Speciaal voor watersporters zijn de Proplugs verkrijgbaar die zijn voorzien van een ventiel. Deze maken het makkelijker en minder pijnlijk om onder water te klaren! Laat ze aanmeten bij Fata in de winkel.
Doc’s Pro Plugs

EHBO AAN KINDEREN
De EFR cursus is natuurlijk al bekend, maar er is ook een cursus die speciaal gericht is op het verlenen van EHBO aan Kinderen. Op deze site vind je alle informatie!
EHBO-aan-Kinderen

PADI
Als PADI 5 star IDC Center kan een link naar onze “moeder”organisatie natuurlijk niet ontbreken. Op de PADI site vind je onder andere informatie over de verschillende opleidingen, project AWARE, nieuwe ontwikkelingen in het duiken en nog meer leuke links.
PADI

E-LEARNING
Nieuwe tijden, nieuwe gewoontes! Als je al wilt beginnen aan je duikcursus en zelfstandig de theorie wilt leren, dan kun je deelnemen aan het PADI E-learning programma. Overal waar je wilt met labtop of PC. Gewoon de juiste cursus opzoeken, linken met Fata Aquana en je kunt (desnoods midden in de nacht) aan de slag!
E-learning van PADI 

DIVERS ALERT NETWORK (DAN)
Divers Alert Network is sinds 1980 de organisatie die zich bezig houdt met onderzoek naar duikveiligheid. DAN is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te bereiken via telefoonnummer +1-919-684-8111. Dit nummer kun je draaien om duikongevallen aan te melden en voor het verkrijgen van hulp bij duikongevallen.
DAN