Sommigen noemen het een duikcomputer/sporthorloge.Suunto Ocean. Duiken én sporten.
De Suunto Ocean is een duikcomputer en sporthorloge in één voor avonturen onder en boven water. Met deze Suunto Ocean, die duikmodi voor alle duikactiviteiten heeft, uitzonderlijk goed afleesbaar en gebruiksvriendelijk is onder alle omstandigheden, een batterij heeft die lang meegaat, vele sportmodi biedt en ook nog eens een activity tracker voor het dagelijks leven is, kun je alle kanten uit.

De Suunto Ocean is een duikcomputer en sporthorloge in één voor avonturen onder en boven water. Het apparaat met zijn kleurendisplay is onder alle omstandigheden buitengewoon goed afleesbaar en gebruiksvriendelijk. Duikliefhebbers zullen de Suunto Ocean roemen om de duikmodi voor recreatief en technisch duiken, de nitroxfuncties en het Suunto Bühlmann 16 GF-algoritme. Voor freedivers en snorkelaars is voorzien in een speciale modus die geheel is afgestemd op de desbetreffende activiteit. Handig is dat de Suunto Ocean kan worden gekoppeld met de Suunto Tank POD zodat duikers hun flesdruk, verbruik en resterende gastijd in één oogopslag op hun pols zien. Extra veiligheid biedt de Suunto Ocean in de vorm van een groot aantal akoestische en trilalarmen, die door de gebruiker zelf instelbaar zijn.

Los van het duiken is de Suunto Ocean een betrouwbaar instrument voor alle dagelijkse activiteiten, sporten en extremere exploraties. Met ruim 95 sportmodi, van hardlopen en fietsen tot zwemmen en yoga, is het een sporthorloge voor iedereen met een actief leven. De Suunto Ocean houdt stappen, calorieën, hartslag, slaap (inclusief slaapfases) en herstel bij en analyseert je dagelijkse activiteiten. Door de premium outdoorfuncties, zoals gedetailleerde offlinekaarten die wereldwijd gratis zijn, een ‘top of the bill’ GNSS-systeem voor precieze locatiebepaling en een barometer voor nauwkeurige hoogtebepaling en alarm bij slecht weer, is de Suunto Ocean ook de eerste keuze voor alle activiteiten aan land.

Met de Suunto Ocean hoef je niets te missen. De oplaadbare batterij is – wanneer deze vol is – goed voor tot wel 40 tot 60 uur duiken (ongeveer 25 duiken) en 50 uur onafgebroken gebruik van de gps-functie. In de horlogemodus gaat de batterij tot wel 16 dagen mee voordat deze aan opladen toe is. En als het zo ver is, is de batterij snel weer vol.

Door de Suunto Ocean te verbinden met de Suunto app kunnen gebruikers de gelogde informatie van hun duiken, trainingen en dagelijks gebruik op één plek opslaan en inzien. Bovendien kunnen software-updates draadloos worden geïnstalleerd. Suunto bepaalt met de Suunto Ocean een nieuwe norm – een baanbrekende ontwikkeling is dat gebruikers na afloop van de duik de route die zij onder water hebben gezwommen, in het logboek kunnen terugzien. Ook kunnen het instap- en het uitstappunt in het logboek gemarkeerd worden. Deze onderwater-trackingfunctie zal aanvankelijk als bètaversie worden gelanceerd en wordt in de komende tijd verder ontwikkeld.

De Suunto Ocean, ontworpen, getest en vertrouwd door duik- en sportpro’s, wordt in Finland geproduceerd met 100% hernieuwbare energie. Echt vakmanschap.

Belangrijkste kenmerken op een rijtje

  • Een duikcomputer met duikmodi voor duiken op één fles met lucht of nitrox en met multigasopties voor technisch duiken. Speciale modi voor freediving en snorkelen.
  • Ruim 95 sportmodi en hartslagmeting via de pols voor training, dagelijkse activiteiten en herstel.
  • Premium outdoorfuncties met gratis offline kaarten, een ‘top of the bill’ GNSS-systeem met nauwkeurige locatiebepaling en een barometer voor precieze hoogtebepaling en waarschuwingen voor slecht weer.
  • Groot 1,43 inch kleurendisplay, voor alle activiteiten en onder alle omstandigheden buitengewoon goed afleesbaar en gebruiksvriendelijk.
  • Meerdere duikalarmen: verplichte waarschuwingen met kleurcodes voor extra veiligheid. Plus zelf instelbare alarmen voor flesdruk, diepte en duiktijd.
  • Voldoende batterijspanning om meerdere dagen op avontuur te gaan: oplaadbare batterij voor tot wel 40 tot 60 uur duiken en outdooractiviteiten.
  • Draadloze software-updatesen eenvoudige synchronisatie tussen app en horloge.
  • Eén app voor alle gegevens – van duiken tot sporten en dagelijkse bezigheden. Duiklogboek met in- en uitstappunt en nu ook na de duik de onderwaterroutebeta in de Suunto app.
  • Druk en gasverbruik in één oogopslag op de pols na koppeling (vóór de duik) met de Suunto Tank POD.
  • Fins vakmanschap met 100% hernieuwbare energie. Ontwikkeld, getest en vertrouwd door duik- en sportpro’s.

Wat moet dit alles kosten?

Deze mooie  duikcomputer is te koop bij Fata Aquana en kost 799=

small 6 SuuntoOcean dive 1653 sand 150x150 - Nieuwsbrief - De Suunto Oceansmall 3 SuuntoOcean Sand perspective2B exercise skitouring mountain EN 150x150 - Nieuwsbrief - De Suunto Oceanmedium 4 SuuntoOcean SteelBlack front tilt exercise trailrunning mountain EN 1 150x150 - Nieuwsbrief - De Suunto Oceansmall Suunto Ocean Sand anim highlight loop A1 480p High 150x150 - Nieuwsbrief - De Suunto Ocean

small SuuntoOcean collectionview 150x108 - Nieuwsbrief - De Suunto Ocean