Je duikcomputer, je duikhorloge, je gewone horloge, je supermooie horloge, de reservecomputer, de accu van je lamp of de batterijen van je fototoestel of flitser…. allemaal houden ze er wel een keertje mee op! Gewoon even langskomen met de spelbreker en we maken het weer helemaal voor je in orde!


De batterijen van een duikcomputer of duikhorloge gaan over het algemeen ongeveer twee jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal duiken dat je hebt gemaakt, hoe vaak je de backlight hebt gebruikt en wat voor soort duiken je met de computer hebt gemaakt.
Je kunt hem het beste zodra er een “battery low” teken verschijnt, langs brengen voor de batterijwissel. Op deze manier blijven de meeste gegevens behouden en voorkom je lekkende batterijen.
Behalve een batterijwissel wordt er uiteraard ook een druktest gedaan.

Ook je “gewone” horloge kun je bij ons brengen voor een batterijwissel.

Accu’s van lampen gaan het na enkele jaren over het algemeen iets slechter doen dan je gewend bent. We kunnen deze accu’s voor je vervangen zodat ze weer jaren lang de maximale capaciteit hebben.

Fata Services zorgt dat ook alle batterijgevoelige (duik)materialen weer jaren meekunnen! Een afspraak maken hoeft niet, je kunt je spullen gewoon langs brengen. Je kunt bij ons terecht voor elk merk horloge en accu.