Duiken kun je al leren vanaf je 8e verjaardag. Gewoon een keertje om het uit te proberen of met je vriendjes en vriendinnetjes om je verjaardag te vieren! Natuurlijk kun je ook de echte duikcursus gaan doen, zodat je over de hele wereld kan gaan duiken.

Echt waar: je mag al duiken vanaf 8 jaar. Dat is dan nog geen lange ingewikkelde cursus, maar je kunt dan meerdere keren per jaar meedoen met de Introductieduiken waarbij we elke keer wat andere dingen onder water laten zien en doen.

Als je 10 jaar bent, mag je meedoen aan de Open Water cursus. Het is precies dezelfde cursus als degenen die al ouder zijn dan 15 doen, het enige verschil is dat je, als je het brevet hebt gehaald, voorlopig nog even met een ouder, voogd of PADI instructeur moet duiken. Dus je kunt dan helaas nog niet alleen met je vriendjes en vriendinnetjes het water in, maar je zal ze zeker tegenkomen onder water.
Na het behalen van je brevet, mag je maximaal naar 12 meter diepte!
Meer informatie over deze cursus vind je HIER

Na het volgen van de Open Water Cursus houdt het natuurlijk niet op. Ook van de Advanced Open Water en de Rescue cursus zijn er speciale versies voor als je nog geen 15 bent.

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier