De PADI Divemaster cursus is net dat ene stapje verder in je hele duikopleiding. Ben je in de andere cursussen vooral bezig om onder begeleiding van de instructeurs een heleboel vaardigheden op te doen, tijdens deze cursus leer je om zelf andere duikers te (bege)leiden en de instructeurs te assisteren!

Tijdens de PADI Divemaster cursus ga je leren om leiding te geven en toezicht te houden, hoe je een goede assistent wordt en natuurlijk breng je je theoretisch kennis op een dusdanig niveau dat dat voldoende is om uiteindelijk instructeur te worden.

De PADI Divemaster cursus bestaat uit drie modules:

  • duikvaardigheden, zwem- en reddingsvaardigheden
  • ontwikkeling van kennis
  • praktische toepassing door stage te lopen en workshops te organiseren

Duur opleiding:
De duur van de opleiding is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die jij als kandidaat er zelf in kan steken. Met behulp van zelfstudie kan je al snel de theorie-examens doen en aan de praktische modules deelnemen. De agenda gaat in overleg.

Start cursus:
2 keer per jaar
Start en planning is ook mogelijk in overleg met de duikschool

Vereisten:
PADI Advanced Open Water brevet en het PADI Rescue Diver brevet of gelijkwaardige brevetten
EFR of EHBO (met reanimatie) brevet, niet ouder dan 12 maanden
Tenminste 60 duiken in het logboek

Minimale leeftijd: 
18 jaar

Kosten voor de cursus: 
€ 625,00
Inclusief Divemaster boek in handige PADI Pro rugzak, de PADI Instructor Manual, PADI Encyclopaedia of Recreational Diving, het werkboek Scuba Tune-up, Cue Cards DSD en Instructor, professional Training Log, flesvullingen gedurende de gehele cursus.

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier