Mooi he, al die foto’s op de site? En heb je die mooie films van Cousteau al eens gezien? De PADI Open Water Cursus is je eerste stap om deze wondere wereld onder water mee te beleven en alle basisvaardigheden te leren om lekker te kunnen duiken.

De PADI Open Water Cursus is een goede start om alle basisvaardigheden te leren die je nodig hebt om op een leuke en goede manier te kunnen genieten van het ademen en kijken en -vooral- het lekker kunnen ontspannen onder water.

PADI Open Water cursus

Duur opleiding:
Theorie
met e-Learning – begin je duikopleiding digitaal waar en wanneer het jou uitkomt. PADI e-Learning is de makkelijkste manier om duiklessen in je drukke planning te passen. Leer online of offline in je eigen tempo op je computer, ipad of telefoon. Ook je quizjes en examen kun je in alle rust thuis maken.
Praktijk
5 zwembadduiken op  vrijdagavond
4 buitenwaterduiken op zondag

Start cursus:
Het hele jaar door, ongeveer om de 7 weken.
Start en planning is ook mogelijk in overleg met de duikschool (prive-lessen)

Vereisten:
Geen

Minimale leeftijd:
10 jaar

Kosten voor de cursus:
€ 479,00
Inclusief:  PADI Open Water Diver e-Learning, brevetkosten, certificaat, gebruik scubamateriaal, gebruik natpak en handschoenen. Van de cursist wordt verwacht vanaf de tweede les een goed passende duikbril te hebben met snorkel en buitenvinnen met schoenen. Deze kun je aanschaffen of huren (met deelnemerskorting) in overleg met Fata Aquana.

Referral
Als je de theorie en de zwembadduiken van de Open water cursus hier in Nederland wilt doen, maar de buitenwaterduiken in het buitenland, kun je deelnemen aan een referral.Als je  de referral wilt doen, volstaat het om deel te nemen aan de 5 theorielessen en de 5 zwembadduiken. De referralcursus kost € 379,00 (incl. E-learning, logboek en referral formulieren).

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier