Welke duikuitjes, (korte) cursussen en activiteiten zijn er allemaal?

Naast de standaard PADI opleidingen, zijn er verschillende activiteiten waar je aan kunt meedoen. Korte cursussen, je duikvaardigheden opfrissen, kleine en grote reisjes, introductieduikjes met anders dan anders apparatuur….  Van alles wat voor iedereen! Kijk rustig verder en als je ergens aan mee wilt doen kun je je inschrijven met het Inschrijfformulier of even bellen!

Ontdek Je Stekje – Reisje Luxemburg 2019
Deze Ontdek Je Stekje is niet 1 dag, maar 2 dagen! En dat is niet zo gek, want we gaan hiervoor (helemaal) naar Luxemburg. Om precies te zijn naar Lultzhausen (waar we dineren, overnachten en ontbijten) en vanwaar we gaan duiken in het Lac de la Haute Sure.
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – Duiken in TODI
De Ontdek je Stekje speelt zich in de winter af, maar wel in het warme water! En niet eens 5 uur vliegen weg! Voor deze OJS gaan we duiken in Belgisch WARM water! Toch duiken in de winter, maar niet in de kou 😉
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – Kijkje achter de schermen in het Oceanium
De Ontdek je Stekje speelt zich in de dierentuin af. We mogen een kijkje nemen achter de schermen van het inmens grote Oceanium in Blijdorp!
Lees hier meer

Opfriscursus/Reactivate
Een tijdje niet gedoken en wil je het weer eens oppakken? Speciaal voor jou zijn er dan de opfriscursussen. Deze PADI programma’s zijn opgezet om in een heel korte tijd je vaardigheden weer eens op te frissen.
Lees hier meer

Groepsreis Malediven 2019
In 2019  hebben we ook nog een groepsreis, deze gaat naar de Malediven. Meer informatie volgt snel.
Lees hier meer

Groepsreis Egypte 
Een van de groepsreizen van Fata van 2019 gaat naar Abu Dabbab, Egypte. Deze thuisbasis van de zeekoe en vele, vele schildpadden biedt het mooiste wat de Rode Zee te bieden heeft. Ga dus lekker mee voor een weekje relaxen, heerlijk duiken en lekker eten!
Lees hier meer

Zeelandweekeinde
Het jaarlijks terugkerende Zeelandduikweekeinde is intussen vermaard, bekend, berucht, supergezellig en elk jaar weer een weekend om naar uit te kijken. Dit keer op 24 en 25 augustus 2019
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – het hele jaar door
Als je wel je duikbrevet hebt, maar je bent nog niet zo bekend met de Verschillende (Nederlandse) Wateren, of je wilt graag nog wat (boven water) begeleiding, dan zijn de Fata’s Ontdek Je Stekje Duikdagen echt wat voor jou.
Lees hier meer

Discover Local Diving
Als je wel je duikbrevet hebt, maar je hebt nog nooit in Nederland gedoken dan is de Discover Local Diving wel wat voor jou! Een leuk duik, onder begeleiding van een staff lid van Fata.
Lees hier meer

Droogpakduiken
Het duiken met een droogpak is een ervaring op zich en zeker leuk om een keer uit te proberen. Verleng je duikseizoen door lekker warm te duiken!
Lees hier meer

Rescue Update dag
Tijdens je Rescue cursus leer je allemaal vaardigheden om je zelfreddingsvermogen te vergroten en om in noodsituaties adequaat (bege)leiding te geven. Daarna doe je er waarschijnlijk niet veel meer mee. Hoogste tijd om al die oefeningen dus eens te herhalen!
Lees hier meer

Volgelaatsmasker duiken
Je “gewone” uitrusting ken je intussen wel en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Of je bent gewoon erg nieuwsgierig naar moderne en makkelijke materialen. Wat het ook is, je zult volgelaatsmasker (FFM) een echte uitdaging vinden!
Lees hier meer

Introductieduik JJ-CCR
Vind je duiken echt enorm leuk, maar ben je benieuwd wat er zoal nog meer te beleven is?  Of ben je zelfs toe aan een volledig nieuwe kant van het duiken en wil je wel eens een keertje helemaal stil en bubbelloos onder water?? Dan is een introductieduik met de gesloten rebreather wat voor jou!
Lees hier meer

Als je je wilt opgeven voor een van bovenstaande activiteiten, vul dan dit inschrijfformulier in!