Welke kan je allemaal bij ons doen?

Naast de standaard PADI opleidingen, zijn er verschillende leuke duik-en niet-duik activiteiten waar je aan kunt meedoen. Elke zondag meeduiken, korte cursussen, je duikvaardigheden opfrissen, kleine en grote reisjes, introductieduikjes met anders dan anders apparatuur….  Van alles wat voor iedereen! Kijk rustig verder en als je ergens aan mee wilt doen kun je je inschrijven met het Inschrijfformulier of even bellen!

Groepsreis Egytpe
Midden in de woestijn, maar aan het strand en water van de Rode Zee ligt Abud Dabbab Diving Lodge. Nergens anders vind je zo een rustige en mooie duik- en freedive locatie! We gaan in augustus!
Lees hier meer

Groepsreis Filippijnen
Zin in warmte en tropisch duiken? In oktober gaan we met een groep naar de Filippijnen!
Lees hier meer

Discover Local Diving
Als je wel je duikbrevet hebt, maar je hebt nog nooit in Nederland gedoken dan is de Discover Local Diving wel wat voor jou! Een leuk duik, onder begeleiding van een staff lid van Fata.
Lees hier meer

Camaro Test dagen
De Premium Dealers organiseren ook dit voorjaar CAMARO Test Dagen waarbij je het Drytec 3.0 droogpak zelf kunt ervaren. Doe je ook mee?
Lees hier meer

Droogpakduiken
Het duiken met een droogpak is een ervaring op zich en zeker leuk om een keer uit te proberen. Verleng je duikseizoen door lekker warm te duiken!
Lees hier meer

Introductieduik Freediving
Vind je duiken echt enorm leuk, maar wil je af en toe onder water zonder dat gesjouw?  Dan wil je misschien eens ervaren hoe het is om met 1 ademteug onder water te blijven! Je kunt het Freediven gerust een keertje uitproberen tijdens de intro-avonden!
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – het hele jaar door
Als je wel je duikbrevet hebt, maar je bent nog niet zo bekend met de Verschillende (Nederlandse) Wateren, of je wilt graag nog wat (boven water) begeleiding, dan zijn de Fata’s Ontdek Je Stekje Duikdagen echt wat voor jou.
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – Duiken in TODI
De Ontdek je Stekje speelt zich in de winter af, maar wel in het warme water! En niet eens 5 uur vliegen weg! Voor deze OJS gaan we duiken in Belgisch WARM water! Toch duiken of freediven  in de winter, maar niet in de kou ?
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – Kijkje achter de schermen in het Oceanium
In het voorjaar van 2022 gaan we hier hopelijk weer naar toe. De Ontdek je Stekje speelt zich in de dierentuin af. We mogen een kijkje nemen achter de schermen van het inmens grote Oceanium in Blijdorp!
Lees hier meer

Opfriscursus/Reactivate
Een tijdje niet gedoken en wil je het weer eens oppakken? Speciaal voor jou zijn er dan de opfriscursussen. Deze PADI programma’s zijn opgezet om in een heel korte tijd je vaardigheden weer eens op te frissen.
Lees hier meer

Rescue Update dag
Tijdens je Rescue cursus leer je allemaal vaardigheden om je zelfreddingsvermogen te vergroten en om in noodsituaties adequaat (bege)leiding te geven. Daarna doe je er waarschijnlijk niet veel meer mee. Hoogste tijd om al die oefeningen dus eens te herhalen! We plannen dit weer in het najaar van 2021.
Lees hier meer

Volgelaatsmasker duiken
Je “gewone” uitrusting ken je intussen wel en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Of je bent gewoon erg nieuwsgierig naar moderne en makkelijke materialen. Wat het ook is, je zult volgelaatsmasker (FFM) een echte uitdaging vinden!
Lees hier meer

Ontdek Je Stekje – Reisje Luxemburg
Deze Ontdek Je Stekje is niet 1 dag, maar 2 dagen! We gaan hiervoor (helemaal) naar Luxemburg. Om precies te zijn naar Lultzhausen (waar we dineren, overnachten en ontbijten) en vanwaar we gaan duiken in het Lac de la Haute Sure.
Lees hier meer

Meeduiken op zondag
Als je wel je duikbrevet hebt, maar je hebt geen vaste buddy of bent nog niet zo bekend met de Nederlandse wateren, dan kan je lekker met ons meeduiken of freediven, elk weekend!
Lees hier meer

 

Als je je wilt opgeven voor een van bovenstaande activiteiten, vul dan dit inschrijfformulier in!