Hou je van duiken en van de planeet? Dan zit je goed bij ons met het perfecte, milieuvriendelijke cadeau voor jezelf.

Of je nu voor het eerst wilt leren duiken, meer van het duiken wilt ontdekken of even wilt ontsnappen van de werkelijkheid, er is nooit een beter moment geweest om je passie te verwezenlijken.
Koop een eLearning programma voor Buitenwaterduiker (Open Water Diver), Specialty (Nitrox Diver) of Reddingsduiker (Rescue Diver) van PADI® en betaal slechts 175,= voor het hele e-learning programma in plaats van 195,=

Als je iets meer wilt weten over hoe dit werkt, kun je natuurlijk altijd even bellen: 070-4190129

PADI  Open Water cursus – e-learning
Het behalen van je duikbrevet begint hier. Begin nu met de online eLearning-cursus van PADI.
Daarna kan je je bij ons inschrijven voor het zwembad en de vier buitenwaterduiken (zee/meer) (Open Water cursus)
Kosten voor de e-learning cursus: 
€ 175,00

PADI  Nitrox cursus – e-learning
Je zult leren waarom je langere nultijden krijgt als je duikt met lucht met een hoger zuurstofpercentage en minder stikstof. Ook wordt er ingegaan op enkele aandachtspunten met betrekking tot apparatuur voor verrijkte lucht. Meer te weten komen over omgaan met de blootstelling aan zuurstof. Het analyseren van het zuurstofpercentage in je duikfles oefenen. Je duikcomputer instellen voor duiken met verrijkte lucht. Je kunt na afronding bij ons nitrox analyseren. Er zijn geen duiken nodig voor het brevet.
Kosten voor de e-learning cursus: 
€ 175,00

PADI  Advanced Open Water cursus – e-learning
Je kan met deze cursus beginnen nadat je het PADI Open Water Diver-brevet hebt behaald. De cursus heet PADI Advanced Open Water Diver, omdat je duikkennis en -vaardigheden verder worden ontwikkeld.
Na de theorie kun je je bij ons inschrijven voor de buitenwaterduiken (Advanced Open Water cursus)
Kosten voor de e-learning cursus: 
€ 175,00

PADI Rescue Diver cursus – e-learning
Leer om problemen in het water te voorkomen en te beheersen, en word zelfverzekerder in je vaardigheden als duiker. Het is uitdagend, maar de moeite waard.Na de theorie kun je je bij ons inschrijven voor de buitenwaterduiken (Rescue Diver cursus)
Kosten voor de e-learning cursus: 
€ 175,00

Je kunt je inschrijven middels dit Inschrijfformulier
Of kies je (andere) e-learning cursus hier: e-learning

AN 0462 150x150 - PADI E-Learning ALL DEVICES eLearning All3 150x150 - PADI E-LearningHawaii 0515 24869 150x150 - PADI E-Learning